نکات مهمی که بانوان محجبه باید در مورد انتخاب چادر مشکی مناسب تابستان بدانند ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید غلامرضا ارباب بهارعلی رقابت‌های شطرنج قهرمانی رده‌های سنی آسیا| عسل ابراهیمی استاد فیده بانوان شد روایت دردناک مادر شهید ستایش علی‌حسینی از شهدای مدرسه میناب + فیلم و عکس تولد نوزاد پسری با وزن بیش از ۵ کیلوگرم در در بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه + تصویر حریفان تیم ملی در مسابقات کبدی زنان بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا مشخص شدند حضور ملی‌پوش مشهدی فوتبال در رقابت‌های دختران کمتر از بیست‌سال کافا ۲۰۲۶ رقابت‌های هاکی چمن قهرمانی آسیا| دختر ملی‌پوش مشهدی در اولین پیروزی ایران نقش پررنگی داشت تکه‌های بدن‌ فرشته‌های مدرسه شجره طیبه تشییع و تدفین شدند| روزی که تابوت‌ها سبک بودند و داغ‌ها سنگین + تصاویر روایت بانوی جوان نیشابوری که بی‌هیاهو گره از کار دیگران باز می‌کند| از تهیه خیرخواهانه جهیزیه تا شکل‌گیری یک خیریه اعضای یک خانواده در بهشت کنار هم هستند+ سند معتبر اختتامیه «حدیث زندگی» در حرم مطهر رضوی | دوره‌ای که سبک زندگی ایرانی-اسلامی را آموزش داد ۷۸۵ میلیارد تومان به مادران مشمول قانون جوانی جمعیت پرداخت شد بهره‌مندی بیش از هزار نفر از بانوان منطقه ۱۰ مشهد از طرح ترنم زندگی سهم ۵۴ تا ۵۷ درصدی زنان در سرپرستی خانوار‌های تحت حمایت کمیته حمایت کشور جام جهانی تیراندازی| هانیه رستمیان دوازدهم شد حضور نمایندگان ایران در دومین سمینار ورزش بانوان کمیته پارالمپیک آسیا ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا|شهید محمدمهدی آخوندزاده طرزجانی
سرخط خبرها
زنان، پیشرفت و روایت امید| حضور زنان در بزرگ‌ترین تولید محتوای امید روایت می‌شود

زنان، پیشرفت و روایت امید| حضور زنان در بزرگ‌ترین تولید محتوای امید روایت می‌شود

  • کد خبر: ۳۷۳۷۸۳
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۵
«جام امید رسانه» تنها یک رویداد رسانه‌ای نیست؛ حرکتی است برای بازتعریف امید، بازسازی تصویر ایران و برجسته‌کردن نقش زنانی که سکوت نکردند و سازندگی را انتخاب کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، در روزگاری که تصویر آینده بیش از همیشه به روایت‌ها گره خورده است، «جام امید رسانه» تنها یک رویداد رسانه‌ای نیست؛ حرکتی است برای بازتعریف امید، بازسازی تصویر ایران و برجسته‌کردن نقش زنانی که سکوت نکردند و سازندگی را انتخاب کردند.

امروز بیش از هر زمان دیگری روشن شده است که پیشرفت یک جامعه، بدون مشارکت زنان، نه کامل است و نه پایدار.

حضور زنان در عرصه‌های گوناگون

زهرا سادات خلیلی، گوینده و‌ داور بخش پادکست رویداد «جام امید رسانه»، معتقد است: زنان ایرانی در سال‌های اخیر ثابت کرده‌اند که در هر میدان—از علم و اقتصاد تا رسانه و کارآفرینی—نه‌تنها حضور دارند، بلکه پیشرانِ حرکت‌اند؛ گاهی بی‌صدا، اما همواره مؤثر. همان‌طورکه وقتی به تاریخ ایران عزیزمان نگاه می‌کنیم، ردّپای مؤثر مادران شهیدی را می‌بینیم که شانه به شانه مردانشان برای ایران ایستادگی کردند.

او می‌گوید: «جام امید رسانه» امسال توانست همین حقیقت را به تصویر بکشد: روایت‌هایی از زنانی که نقششان در پیشرفت، دیگر «حاشیه» نیست، بلکه «متن» ایران امروز است.

«جام امید رسانه»، بزرگ‌ترین گردهمایی رسانه‌ای ایران

الهه خوانساری، معاون آموزشی سازمان بسیج رسانه کشور و رئیس هیئت داوران دومین رویداد بین‌المللی رسانه‌ای جام امید، که خود سال‌ها در عرصه تربیت و آموزش نیروی رسانه تلاش کرده است، می‌گوید:

بزرگ‌ترین گردهمایی رسانه‌ای ایران برای دومین سال پیاپی با عنوان «جام رسانه امید» با حضور بیش از ۷۰۰ فعال رسانه‌ای از استان‌های مختلف کشور از سه‌شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ در پایتخت آغاز‌به‌کار کرده است تا رسانه‌های کشور با بهره‌گیری از توانمندی و ظرفیت خود رقابتی داغ و اثرگذار در حوزه‌های روایتگری برای پیشرفت و امید را به نمایش بگذارند. در این رویداد، ۸۰ بانو از تولیدکنندگان حرفه‌ای کشور شرکت داشتند. در داوری، از بانوان متخصص رسانه استفاده شده است که در‌ کنار تیم‌های تولید محتوا مشاوره می‌دهند. زنان بهترین روایت‌کننده شرایط روز و‌ پیشرفت کشورند و اگر دقت کنید، می‌بینید بار بزرگی از رسانه کشور را این روز‌ها زنان مدیریت می‌کنند.

ثبت عمق امید با روایت‌های کوتاه

همچنین الهام فیروزی، شرکت‌کننده از استان فارس، که تنها مدیرمسئول رسانه در این استان پهناور بوده، معتقد است: در قاب این جشنواره، زنانی دیده شدند که روایت‌های کوچک، اما عمیقِ امید را ثبت کردند؛ از خبرنگاری که میان هیاهوی بحران، صدای زندگی را شنید و منتشر کرد، تا مستندسازی که با چند دقیقه تصویر، امید را از دل یک محله پا به جامعه آورد.

حضور ارزشمند بانوان رسانه‌ای در کشور

فاطمه محمدزاده، مسئول بسیج خواهران استان خراسان رضوی، با تأکید بر حضور ارزشمند بانوان رسانه‌ای در کشور، یادآور شد: پیشرفت همیشه با پروژه‌های عظیم شروع نمی‌شود؛ گاهی از یک روایت، یک قاب و یک انتخاب آغاز می‌شود؛ و زنان امروز در قامت روایتگران، پژوهشگران، فعالان اجتماعی و حتی مادرانی که در دل خانه آینده‌ساز تربیت می‌کنند، در حال ساختن ایران آینده‌اند.

اما مهم‌تر از همه این است که «جام امید رسانه» یک پیام کلیدی داشت: امید، نیاز به روایت دارد؛ و چه‌کسانی بهتر از زنان می‌توانند امید را روایت کنند؟ زنانی که در قلب خانواده، در میدان مسئولیت اجتماعی و در عرصه‌های حرفه‌ای، همواره نقش دوگانه، اما اثرگذار داشته‌اند؛ نقشی که اساس تاب‌آوری اجتماعی است.

زنان، پیشرفت و روایت امید| حضور زنان در بزرگ‌ترین تولید محتوای امید روایت می‌شود

آینده روشن ایران با حضور توانمند رسانه‌ای

نرگس نظافتی، تدوینگر و‌ گوینده از استان خراسان شمالی، همان‌گونه‌که بر توانمندی خطه خود می‌بالد، آینده روشن ایران را در رسانه توسط زنان ارزیابی می‌کند و می‌گوید: باید تصاویر واقعی زنان پیشرو را بیشتر ببینیم، روایت‌هایشان را دقیق‌تر بشنویم و برایشان فضا‌های رسانه‌ای قدرتمندتری ایجاد کنیم؛ چراکه هر گامی که یک زن برمی‌دارد، بخشی از مسیر پیشرفت یک ملت است.

«جام امید رسانه» امسال فصل تازه‌ای را گشود؛ فصلی که در آن امید، با حضور پرشور زنان روایت می‌شود.

و پیشرفت، روایت بهتری به خود می‌گیرد. زنان رسانه با روایت از پیشرفت‌ها ایران را روشن‌تر، مهربان‌تر و امیدآفرین‌تر می‌کنند؛ چراکه امید به آینده و تلاش بیشتر، از همین قاب رسانه ساخته می‌شود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.